Buurt.Watch App

Veiligheid in uw buurt

De Buurt.Watch app verhoogt de leefbaarheid in uw buurt.

Bewoners in uw buurt kunnen een groep aanmaken voor uw buurt, zodat je elkaar kan informeren en waarschuwen.

Inmiddels zijn er al zo'n 5500 buurtpreventieteams in Nederland actief. Uit onderzoek van de Universiteit van Tilburg is gebleken dat buurten die de Buurt.Watch app gebruiken veiliger zijn geworden: het aantal inbraken in 35 buurten van Tilburg is gedaald van 60 per maand naar 30 per maand: de helft minder dus!

Houdt ook een oogje in het zeil en installeer de Buurt.Watch app!

buurt-watch
tout-1

Waarom de Buurt.Watch App (en niet WhatsApp)?

Privacy, in 1 woord maken we daarmee duidelijk dat de Buurt.Watch App uw privacy waarborgt. Natuurlijk is het mogelijk om elkaar in een WhatsApp groep in de buurt op de hoogte te houden, maar de vraag is natuurlijk wie jouw telefoonnummer (en andere gegevens) allemaal kunnen zien. De BuurtWatch App haalt dit element eruit: uw telefoonnummer(s) en overige gegevens zijn niet zichtbaar voor de ander.

Hoe werkt de BuurtWatch app?

De BuurtWatch app is gratis te downloaden. Vervolgens kunt u zich aanmelden bij de app-groep voor uw buurt door uw postcode in te voeren. Vervolgens kunt u dit bevestigen en gebruik maken van de BuurtWatch app. 

Belangrijk om te vermelden is dat de BuurtWatch app voor calamiteiten in uw buurt is bedoelt: voor sociale berichten kunt u gebruik maken van diensten zoals WhatsApp. 

Tevens kunt u uw alarmsysteem koppelen aan de BuurtWatch app, zodat calamiteiten via het alarmsysteem worden doorgemeld naar de BuurtWatch app.

buurtwatch_app_groepen

DOWNLOAD DE APP GRATIS