Alarmsystemen voor uw huis of uw bedrijf.

Alarmsysteem kopen bij veilighuis

Jablotron alarmsystemen:
Wij zijn reeds 10 jaar Jablotron installateur en hebben alle technische kennis en ervaring in huis. Of u nu kiest voor een basis profi of voor de nieuwste JA100 U kunt vertrouwen op ons deskundige advies. Het Jablotron alarmsysteem leveren wij bij voorkeur inclusief vakkundige montage tegen een minimaal tarief. Vraag ons gerust om een offerte inclusief vakkundige montage / installatie.

Risco Agility 3 alarmsysteem:
Deze moderne alarminstallatie is natuurlijk ook voorzien van een app voor uw smartphone. De Risco Agility 3 kent erg veel instelling`s mogelijkheden wij adviseren daarom te kiezen voor onze installatie service. Deze volledig draadloze Risco alarminstallatie heeft ook een bewegingsdetector met fotocamera en huisdier vriendelijke pir (beweging) alarmsensoren. Welke vanaf een gewicht van 30KG tot een hoogte van 1,3m van de vloer detecteren.

DSC alarmsysteem:
Binnenkort in onze website de professionele Hybride alarmsystemen van DSC een Tyco security onderdeel. Deze alarminstallatie is voorzien van de nieuwste draadloze techniek. Ook voor deze alarminstallatie is ook een app beschikbaar. En een mooi design touchscreen bedieningspaneel. Dit systeem is enkel leverbaar met de veilighuis installatie service.

Draadloos bekabeld en Hybride alarmsystemen:

Enkel het Risco Agility 3 alarmsysteem is niet bekabeld of hybride leverbaar. De Jablotron alarminstallatie`s zijn volledig draadloos bekabeld of hybride te combineren.

Montage en advies:
Elke woning en haar bewoners zijn uniek een standaard basis kit alarmsysteem is meestal niet de juiste oplossing vraag ons om een advies. Wij leveren onze alarmsystemen bij voorkeur inclusief montage tegen minimale installatie kosten. Hier heeft als klant jaren lang profeit van. Een vakkundig geïnstalleerd en afgesteld alarmsysteem is nu eenmaal betrouwbaarder. Heeft u een advies en offerte nodig bekijk de advies en offerte pagina eens.

 

Alarmsysteem kopen? Vraag een offerte.