Huis alarmsysteem.

Huis alarmsysteem.

Huis alarmsysteem kopen? Hoe pakt u dat aan en wat is er nodig om mijn huis te beveiligen met een alarmsysteem. De gouden regel begin met een goed advies veilighuis helpt u graag.

Huis alarmsysteem kopen waar moet u op letten.

Het lijkt eenvoudig even een setje bestellen in een webshop want ja er staat dat iedereen een alarmsysteem kan monteren. Helaas de praktijk is echt anders u zult niet de eerste zijn die er achterkomt dat een glasbreuk detector helemaal niet werkt op kleine ramen. Of dat een bewegingsdetector niet samen gaat met huisdieren het gevolg u gebruikt het alarmsysteem niet dus zonde van de investering. Het beveiligen van uw huis met een alarmsysteem is altijd maatwerk u uw gezin en uw huis zijn uniek een standaard oplossing is zelden de juiste oplossing. Profiteer van onze jaren lange ervaring met het installeren van huis alarmsystemen vraag ons om een offerte en advies.


Een huis alarmsysteem heeft veel instelmogelijkheden en type alarmsensoren. Ook staat u voor de keuze om voor een draadloos alarmsysteem of een bekabeld alarmsysteem te kiezen. Soms is een combinatie ook mogelijk. Wat dacht u van een deelschakeling in de nachtstand wilt u misschien nog wel een aantal ruimte in uw huis kunnen betreden op het moment dat het alarmsysteem aan staat. En van groot belang is de aanwezigheid van huisdieren (honden katten) in de ruimte die u wilt gaan beveiligen.

Welke huis alarmsystemen zijn er allemaal te koop:
Risco Agility3 alarmsysteem volledig draadloos en beschikbaar met huisdier vriendelijke bewegingsdetector. En natuurlijk een app voor uw ios of Android telefoon.
Jablotron 100 alarmsysteem combineert draadloze en digitale BUS bekabelde alarmsensoren. Voorzien van standaard GSM en LAN communicatie met 7 jaar garantie.
Jablotron Oasis de betrouwbare en eenvoudig te bedienen huis alarminstallatie. Dit systeem kan met de juiste ondersteuning door de eindgebruiker gemonteerd worden.

Huis alarmsysteem kopen? Vraag ons om een offerte.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »