Jablotron alarmsystemen.

Jablotron alarmsystemen.

Jablotron alarmsystemen draadloos of bekabeld altijd de juiste keuze voor de beveiliging van uw huis of bedrijf. Maak gebruik van onze installatie service dan bent u er zeker van dat het Jablotron alarmsysteem betrouwbaar functioneert.

Jablotron alarmsystemen bij veilighuis.

 

Wij zijn reeds 10 jaar installatie en verkoop partner van dit Tsjechische alarmsystemen merk. Dagelijks installeren en onderhouden we Jablotron alarmsystemen bij particuliere woningen en bij bedrijven in Nederland en België. We zijn dan ook volledig bekend met de mogelijkheden en beperkingen van deze alarmsystemen. Heeft u interesse in een Jablotron alarmsysteem? Vraag ons om een offerte en advies.Jablotron 100
Dit is de nieuwste telg in de Jablotron familie bij de ontwikkeling van dit alarmsysteem is goed naar de input van de installateur geluisterd. Er zijn ruime instelmogelijkheden als het gaat om sectie verdeling en thuis (home) schakel instellingen. Met de modulair uit te breiden bedieningspanelen met verkeerslicht logica is de bediening voor de gebruiker helder en eenvoudig. Met de komst van een centrale unit met LAN en GSM communicatie module werkt dit alarmsysteem perfect met de gratis MyJablotron app. Welke beschikbaar is voor IOS Android en Windows. Het Jablotron 100 alarmsysteem kan worden voorzien van draadloze en digitale BUS bekabelde onderdelen.


Jablotron Oasis
Een gebruiksvriendelijk en betrouwbaar alarmsysteem met 868Mhz draadloze techniek te combineren met conventionele bekabeling. Als u kiest voor de GSM communicatie module dan kunt u ook gebruik maken van de MyJablotron app. De module moet dan wel een goed GSM en 3G signaal ontvangen. Dit alarmsysteem is met de juiste technische begeleiding ook best zelf door de eindgebruiker te installeren. Veilighuis heeft voor deze klanten een YouTube kanaal met instructie video`s gemaakt. Tevens kunnen we het systeem volledig voor u vooraf programmeren en u op afstand assisteren bij de configuratie.

  
Jablotron Profi en Azor.
Het Jablotron Profi alarmsysteem is een oude bekende en nog prima als basic beveiliging toe te passen. Echter de gebruiksvriendelijkheid is wat beperkt in vergelijking met de Oasis en JA100. Het Jablotron Azor alarmsysteem is altijd voorzien van een GSM module en deze bedient u met een RFID tag sleutelhanger. Beide alarmsystemen zijn voorzien van 433Mhz draadloze techniek.

Jablotron alarmsystemen bij veilighuis.eu

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »