Jablotron JA151TH draadloze temperatuur sensor. Lees de actuele en historie temperatuur af in de MyJablotron app het is ook mogelijk bij stijging of daling van de temperatuur een bericht te ontvangen.

Jablotron JA82Y

€289,00
Jablotron JA82Y GSM communicatie module voor het Oasis alarmsysteem. Deze module maakt uw alarminstallatie ook geschikt voor de MyJablotron app.
Draadloos inbouw magneetcontact voor uw Jablotron Oasis alarmsysteem. Dit inbouw magneetcontact past in veel kiep/kanten en schuif ramen.
RFID tag sleutelhanger voor het Jablotron Oasis en het 100 alarmsysteem.
Jablotron 100 volledig draadloze buiten sirene flitser voorzien van vaste 12V aansluiting.
RFID tag sleutelhanger voor het Jablotron 100 alarmsysteem.
Jablotron Oasis centrale JA83K groot model met 10 zones en zware voeding perfect voor uw bekabeld alarmsysteem.
Bekabeld aangesloten opbouw magneetcontact.
Jablotron Oasis JK84X alarmsysteem basisset met PSTN module. Draadloos alarmsysteem deze set is makkelijk uit te breiden.
Alarmkabel 4 ader 4x 0.2mm² kleur codering rood zwart groen geel rol 300 meter.
Jablotron JA106K centrale unit met een GSM en LAN communicatie module voorzien van 120 BUS bekabelde zone aansluitingen. Kan uitgebreid worden met een draadloze module.
Jablotron JA162A draadloze binnen sirene voor plaatsing in een stopcontact. De sirene kan ook de inloop of uitloop signalen laten horen.
Jablotron JA111A BUS bekabelde buiten sirene flitser.
Jablotron JA154E draadloos bedieningspaneel met een display bedieningstoetsen en RFID tag lezer. Dit bedieningspaneel kan worden voorzien van extra bediening`s segmenten.
Draadloos bedieningspaneel voor het Jablotron Oasis alarmsysteem. Voorzien van helder display en RFID tag reader. Inloop pieptoon zal via een JA80L sirene hoorbaar zijn.
Deze draadloze rookmelder detecteert ook hitte het is mogelijk de sensor alleen op hitte of rook af te stellen. De rookmelder heeft geen interne sirene.
Deze buiten bewegingsdetector is voorzien van een gordijn lens in een hoek van 5 º en kijkt 2 of 5 meter ver. Te monteren op een deur raam kozijn.
GSM antenne voor Jablotron Oasis en JA100 alarmsysteem.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »