Jablotron JA106K centrale unit met een GSM en LAN communicatie module voorzien van 120 BUS bekabelde zone aansluitingen. Kan uitgebreid worden met een draadloze module.
Jablotron JA151TH draadloze temperatuur sensor. Lees de actuele en historie temperatuur af in de MyJablotron app het is ook mogelijk bij stijging of daling van de temperatuur een bericht te ontvangen.
Jablotron JA101KR centrale unit met GSM communicatie en 50 draadloze of bekabelde alarmzone aansluitingen.
Vervangende batterij voor de JA80A buiten sirene flitser.
Schrik indringers af met deze buiten sirene flitser, een indringer heeft er een hekel aan om gesnapt te worden.
Mooie gecombineerde glasbreuk en bewegingsdetector in een behuizing. Deze sensor is aan te sluiten op 2 zones.
Draadloos magneetcontact voor het Jablotron Oasis alarmsysteem met extra input om een bekabelde sensor aan te sluiten. Bijvoorbeeld water lekkage sensor of roldeur magneetcontact.
Jablotron draadloze CO gaslek melder / koolmonoxide melder. Met een maximale levensduur van 7 jaar.
Voeding adapter 12V 500mA met 110cm kabel en eurostekker.
Alarmkabel 4 ader 4x 0.2mm² kleur codering rood zwart groen geel rol 300 meter.
Draadloze bewegingsdetector PIR met extra radar detectie. 2 detectie methode in een sensor deze sensor is zeer betrouwbaar.
Jablotron JA151ST draadloze rook en hitte detector met interne sirene geschikt voor het JA100 alarmsysteem de rookmelder is instelbaar op alleen hitte of rook of hitte samen met rook detectie.
Deze draadloze rookmelder detecteert ook hitte het is mogelijk de sensor alleen op hitte of rook af te stellen. Met interne sirene en LED indicatie.
Jablotron 100 alarmsysteem buiten bewegingsdetector voor lage montage tot maximaal 1.2m met duo detectie stopt de inbreker al voor de deur.
Jablotron JA111A BUS bekabelde buiten sirene flitser.
Jablotron 100 alarmsysteem BUS bekabeld bedieningspaneel met display RFID en cijfertoetsen.
Jablotron JA106KR centrale met GSM en LAN communicatie module met 120 draadloze of BUS bekabelde zone aansluitingen 15 sectie verdelingen en tot 300 gebruikers. Tevens voorzien van 32 relais sturing aansluitingen.
Bekabeld aangesloten binnen sirene met 100dB