Draadloos bedieningspaneel voor het Jablotron Oasis alarmsysteem. Voorzien van helder display en RFID tag reader. Inloop pieptoon zal via een JA80L sirene hoorbaar zijn.
Draadloze bewegingsdetector PIR met extra radar detectie. 2 detectie methode in een sensor deze sensor is zeer betrouwbaar.
RFID tag sleutelhanger voor het Jablotron 100 alarmsysteem.
Jablotron JA101K centrale met GSM communicatie en 50 BUS bekabelde zone aansluitingen.
Jablotron JA106K centrale unit met een GSM en LAN communicatie module voorzien van 120 BUS bekabelde zone aansluitingen. Kan uitgebreid worden met een draadloze module.
Draadloos magneetcontact met extra input om een bekabelde sensor aan te sluiten. Bijvoorbeeld water lekkage sensor of roldeur magneetcontact.
Draadloze relais module aansturing door het Jablotron 100 alarmsysteem met 12V aansluiting.
Jablotron 100 BUS bekabeld bedieningspaneel zonder display met cijfertoetsen en RFID tag reader.
Jablotron JA101KR LAN centrale ook voorzien van GSM module. Draadloze en BUS zones en 8 secties beschikbaar en natuurlijk geschikt voor de app.
Rook en hitte melder voor het Jablotron 100 alarmsysteem BUS bekabeld aangesloten. Zonder interne sirene.
Draadloze thermostaat voor het Jablotron Oasis alarmsysteem alleen te gebruiken in combinatie met de AC83 relais module.
Magneetcontact BUS bekabeld aangesloten op uw JA100 alarmsysteem
Grote backup accu voor de JA83K JA106K(R)centrale
Draadloos bedieningspaneel voor het Jablotron Oasis alarmsysteem. Voorzien van helder display achtergrond kleur is instelbaar.
Bekabeld aangesloten bedieningspaneel voor het Jablotron Oasis alarmsysteem. Met helder display en toets verlichting. De RFID tag lezer en interne buzzer zijn altijd actief.
Bekabeld aangesloten bewegingsdetector voor het Jablotron Oasis alarmsysteem.
Deze draadloze glasbreuk detector voor het Jablotron Oasis alarmsysteem beveiligd een glaspartij. Ruiten moeten wel groter zijn dan 60x60CM
Jablotron oasis alarmsysteem foto bewegingsdetector ontvang bij een alarm een foto op uw mobiele telefoon. De PIR heeft een smalle kijkhoek,
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »