Voeding adapter 12V 500mA met 110cm kabel en eurostekker.
Draadloze relais module aansturing door het Jablotron 100 alarmsysteem met 12V aansluiting.
Draadloze pir bewegingsdetector met ingebouwde glasbreuk detector. Een unieke 2 in 1 alarmsensor. PIR en glasbreuk hebben een eigen zone.
Jablotron JA101KR LAN centrale ook voorzien van GSM module. Draadloze en BUS zones en 8 secties beschikbaar en natuurlijk geschikt voor de app.
Jablotron 100 alarmsysteem basis kit met draadloze onderdelen GSM / LAN communicatie module. Inclusief vakkundige montage door veilighuis
Jablotron JA151M draadloos magneetcontact voor de beveiliging van een deur of raam. Compact draadloos model geschikt voor de JA100.
Jablotron JA150P draadloze bewegingsdetector voor het JA100 alarmsysteem.
Jablotron JA101KR centrale unit met GSM communicatie en 50 draadloze of bekabelde alarmzone aansluitingen.
Afstandsbediening voor het Jablotron Oasis of Profi alarmsysteem. Voorzien van 4 bedieningsknoppen. Kan ook de deelschakeling van de Oasis schakelen.
Draadloos bedieningspaneel voor het Jablotron Oasis alarmsysteem. Voorzien van helder display achtergrond kleur is instelbaar.
Bekabeld aangesloten bedieningspaneel voor het Jablotron Oasis alarmsysteem. Met helder display en toets verlichting. De RFID tag lezer en interne buzzer zijn altijd actief.
GSM antenne voor Jablotron Oasis en JA100 alarmsysteem.
Jablotron JA152JMS 2 weg afstandsbediening met 2 bediening`s knoppen.
Jablotron JA151ST draadloze rook en hitte detector met interne sirene geschikt voor het JA100 alarmsysteem de rookmelder is instelbaar op alleen hitte of rook of hitte samen met rook detectie.
Deze Jablotron 100 alarmsysteem schok en tilt detector is BUS bekabeld aangesloten op de centrale unit.
Kunststof behuizing om module`s in te plaatsen of om een kabel verbinding in weg te werken. Afmetingen 90x90x35mm
Draadloze relais module aansturing door het Jablotron 100 alarmsysteem met 230V aansluiting.
Jablotron 100 controle segment. Deze is te plaatsen op een draadloos of bekabeld bedieningspaneel van het alarmsysteem. Aan deze controle segmenten zijn diverse functies te koppelen. U kunt bijvoorbeeld een sectie bedienen en zelfs de deelschakeling...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »