Jablotron Oasis centrale JA82K met 4 zones uitbreiding is mogelijk.
Bekabelde zone uitbreiding voor het Jablotron Oasis alarmsysteem. Met deze print heeft u 10 extra bekabelde zones ter beschikking.
Vervangende batterij lithium 3,6v ½AA voor diverse Jablotron Oasis alarmsensoren.
Vervangende batterij lithium 3,6v AA voor diverse Jablotron Oasis alarmsensoren.
Backup accu 7Ah 12 volt voor de JA83K en JA106K(R) centrale deze past niet in de JA82K en JA101K(R)centrale
Bekabeld aangesloten binnen sirene met 100dB
Met deze draadloze wandschakelaar kunt u een paniek schakeling inschakelen of een relais schakeling bedienen.
Met deze afstandsbediening kunt u het Jablotron Oasis alarmsysteem volledig inschakelen of uitschakelen.
Afstandsbediening voor het Jablotron Oasis of Profi alarmsysteem. Voorzien van 4 bedieningsknoppen. Kan ook de deelschakeling van de Oasis schakelen.
Afstandsbediening voor het Jablotron Oasis of Profi alarmsysteem. Voorzien van 4 bedieningsknoppen. Kan ook de deelschakeling van de Oasis schakelen.
Draadloze tril of tilt detector, deze sensor detecteert het optillen van een object waarop deze sensor gemonteerd is of trillingen op een kozijn of kluis.
Draadloze bewegingsdetector voor buiten gebruik deze duo bewegingsdetector moet op maximaal 1 meter hoogte van de grond gemonteerd worden.
Draadloze bewegingsdetector met duo detectie en hoge montage positie 2.5 tot 3 meter hoogte. Jablotron oasis alarmsysteem buiten detector.
Jablotron oasis alarmsysteem foto bewegingsdetector ontvang bij een alarm een foto op uw mobiele telefoon. De PIR heeft een smalle kijkhoek,
Draadloze bewegingsdetector PIR met extra radar detectie. 2 detectie methode in een sensor deze sensor is zeer betrouwbaar.
Draadloos magneetcontact voor het Jablotron Oasis alarmsysteem met extra input om een bekabelde sensor aan te sluiten. Bijvoorbeeld water lekkage sensor of roldeur magneetcontact.
Jablotron JA151PWW design bewegingsdetector draadloos met grijze lens.
Jablotron 100 draadloze duo bewegingsdetector montage hoogte 1.2M van de vloer.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »