Backup accu 7Ah 12 volt voor de JA83K en JA106K(R) centrale deze past niet in de JA82K en JA101K(R)centrale
Bekabeld aangesloten binnen sirene met 100dB
Met deze paniekknop kunt u een noodoproep verzenden of het alarmsysteem alarm activeren in een nood situatie.
Bekabeld aangesloten bedieningspaneel voor het Jablotron Oasis alarmsysteem.De achtergrondkleur van het display is instelbaar.
Deze draadloze gaslek detector detecteert verschillende soorten gas. De sensor heeft een interne sirene en deze heeft een 230V aansluiting.
Deze draadloze rookmelder detecteert ook hitte het is mogelijk de sensor alleen op hitte of rook af te stellen. De rookmelder heeft geen interne sirene.
Deze buiten bewegingsdetector is voorzien van een gordijn lens in een hoek van 5 º en kijkt 2 of 5 meter ver. Te monteren op een deur raam kozijn.
Draadloze bewegingsdetector voor het jablotron oasis alarmsysteem. Deze PIR heeft ook een aansluit mogelijkheid voor een bekabeld magneetcontact.
Bekabeld aangesloten inbouw magneetcontact. Met schroef klem verbinding voor aansluiting van de bekabeling.

Jablotron JA83MB

€57,00
Jablotron JA83MB draadloos magneetcontact voor de beveiliging van een deur of raam. Geschikt voor het Oasis alarmsysteem.
Draadloze bewegingsdetector PIR met extra radar detectie. 2 detectie methode in een sensor deze sensor is zeer betrouwbaar.
Op deze Jablotron 100 module kunt u 2 conventionele magneetcontacten aansluiten.
Kunststof behuizing om module`s in te plaatsen of om een kabel verbinding in weg te werken. Afmetingen 90x90x35mm
Jablotron 100 alarmsysteem BUS bekabelde glasbreuk detector meet luchtdruk en geluid.
Draadloos magneetcontact met extra aansluit mogelijkheden voor een bekabeld sensor. Alleen geschikt voor de Jablotron 100
Met deze afstandsbediening kunt u het Jablotron Oasis alarmsysteem volledig inschakelen of uitschakelen.
Draadloze tril of tilt detector, deze sensor detecteert het optillen van een object waarop deze sensor gemonteerd is of trillingen op een kozijn of kluis.
Draadloze plafond bewegingsdetectoren ideaal om een berging of garage te beveiligen als er geen ruimte is in de hoeken of wanden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »