Jablotron 100 alarmsysteem afstandsbediening luxe model met 2 weg communicatie ontvang bevestiging van in of uitschakelen. Handige afstandsbediening u weet precies of het alarmsysteem wel of niet is aan of uitgeschakeld. Voorzien van 4 bedieningsknop...
Jablotron 100 draadloze binnen sirene. Deze is aangesloten met een 230V stekker en heeft een back-up batterij.
Draadloze thermostaat voor het Jablotron Oasis alarmsysteem alleen te gebruiken in combinatie met de AC83 relais module.
Jablotron Oasis bekabeld aangesloten glasbreuk detector akoestisch en luchtdruk detectie.
Bekabelde Jablotron rook / hitte detector zonder interne sirene. 24h brand alarm via het alarmsysteem.
BUS bekabelde bewegingsdetector met ingebouwde kleuren fotocamera. Ontvang op afroep of bij een alarm direct de foto op uw telefoon.
Draadloze relais schakeling 230V via pg aansturing voorzien van 230V stekker.
Bekabelde zone uitbreiding voor het Jablotron Oasis alarmsysteem. Met deze print heeft u 10 extra bekabelde zones ter beschikking.
Vervangende batterij lithium 3,6v ½AA voor diverse Jablotron Oasis alarmsensoren.
Schakel uw Jablotron Oasis alarmsysteem aan en uit met deze RFID tag sleutelhanger.
Afstandsbediening voor het Jablotron Oasis of Profi alarmsysteem. Voorzien van 4 bedieningsknoppen. Kan ook de deelschakeling van de Oasis schakelen.
Bekabeld aangesloten bedieningspaneel voor het Jablotron Oasis alarmsysteem.De achtergrondkleur van het display is instelbaar.
Draadloze tril of tilt detector, deze sensor detecteert het optillen van een object waarop deze sensor gemonteerd is of trillingen op een kozijn of kluis.
Draadloze plafond bewegingsdetectoren ideaal om een berging of garage te beveiligen als er geen ruimte is in de hoeken of wanden.
Jablotron 100 alarmsysteem basisset met draadloze alarmsensoren en gratis app. Uitbreiding van dit alarmsysteem is mogelijk tot 32 sensoren.
Deze buiten bewegingsdetector is voorzien van een gordijn lens in een hoek van 5 º en kijkt 2 of 5 meter ver. Te monteren op een deur raam kozijn.
Grote backup accu voor de JA83K JA106K(R)centrale