Jablotron 100 BUS bewegingsdetector PIR met fotocamera

Nog niet gewaardeerd | Schrijf je eigen review
Jablotron
€ 0,00 Incl. btw
Artikelnummer:
JA120PC
Jablotron 100 BUS bekabelde bewegingsdetector met ingebouwde kleuren fotocamera.

Jablotron 100 alarmsystemen en onderdelen verkopen wij enkel in combinatie met onze installatie / montage service, vraag om een offerte en advies.


De detector is bedoeld om menselijke beweging in panden te detecteren en deze te visueel te bevestigen. De camera neemt kleurenfoto’s door menselijke beweging te detecteren wanneer het systeem ingeschakeld is. Elke foto wordt twee keer genomen, de eerste in lage resolutie (320×240), de tweede in hoge resolutie (640×480). De camera is uitgerust met een fl itser om in het donker foto’s te kunnen maken. De beelden worden opgeslagen in de detector (microSD kaart op de print) en de lage resolutie beelden worden daarna doorgestuurd naar de centrale. U kunt de beelden bekijken via de J-Link software (in het gebeurtenisgeheugen, klik op Nieuwe Foto). Foto’s worden weergegeven en lage kwaliteit en wanneer u op Detail klikt wordt de hoge kwaliteit weergegeven. Vanuit het controle paneel kan de foto verzonden worden naar een meldkamer, een gebruiker of een extern opslagpunt.

De detector kan ook een foto nemen op commando wanneer dit nodig is (bijvoorbeeld om een brandalarm te bevestigen). Het is ook mogelijk om deze als PG uitgang reactie in te stellen, of via de MyJaBLotRon zelf-service. De detector biedt de mogelijkheid om prealarm meldingen te sturen. Wanneer deze parameter wordt ingeschakeld zal de detector
beelden sturen van een ingestelde sectie als een alarm nog niet is afgegaan (bijvoorbeeld tijdens de inloopvertraging). De immuniteit is in twee niveaus in te stellen. Het standaard niveau combineert een basis immuniteit niveau met een snelle reactie. Het verhoogde niveau biedt een hogere immuniteit maar een langzamere reactie.

Let wel op de detector heeft een vrij smalle detectie en foto kijkhoek van 55° dit is de helft van een standaard detector. Ook kan de sensor alleen in een 45° hoek of vlak op de muur gemonteerd worden.

Technische gegevens van de JA120PC:
  • Stroom: voeding via de BUS van de centrale, 12 V (9 - 15 V)
  • Detectie bereik: 55°/12 m (met standaard lens)
  • Geheugenkaart: microSD
  • Geheugen capaciteit: 1 GB - 2 tB
  • afmetingen: 110 × 60 × 55 mm
  • Milieu volgens En 50131-1: II., algemeen binnen
  • Werktemperatuur: –10 °C tot +40 °C
  • Veiligheidsniveau: klasse 2 volgens En 50131-1, En 50131-2-2
  • Voldoet aan: En 50130-4, En 55022
BUS bekabeld uitsluitend voor Jablotron 100:
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen Uw review toevoegen
Toevoegen
Gebruik komma's om tags te scheiden.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »