Draadloze alarmsensoren uitbreiding voor het Jablotron 100 alarmsysteem beweging PIR voor binnen en buiten magneetcontacten voor ramen en deuren.

Jablotron JA151PWW design bewegingsdetector draadloos met grijze lens.
Jablotron JA151PWW design bewegingsdetector draadloos met witte lens.
Jablotron JA150P draadloze bewegingsdetector voor het JA100 alarmsysteem.
Draadloze pir bewegingsdetector met ingebouwde glasbreuk detector. Een unieke 2 in 1 alarmsensor. PIR en glasbreuk hebben een eigen zone.
Jablotron 100 alarmsysteem draadloze bewegingsdetector PIR voorzien van een lithium batterij.
Draadloze bewegingsdetector PIR met extra radar detectie. 2 detectie methode in een sensor deze sensor is zeer betrouwbaar.
Jablotron JA160PC draadloze bewegingsdetector met kleuren fotocamera. Deze fotopir is geschikt voor het JA100 alarmsysteem. Een foto maken op afstand via de app is ook mogelijk.
Jablotron 100 draadloze plafond bewegingsdetector ideaal voor in de berging als er op de wanden geen ruimte is voor een standaard PIR.
Jablotron 100 draadloze duo bewegingsdetector montage hoogte 1.2M van de vloer.
Deze buiten bewegingsdetector is voorzien van een gordijn lens in een hoek van 5 º en kijkt 2 of 5 meter ver. Te monteren op een deur raam kozijn.
Jablotron 100 alarmsysteem buiten bewegingsdetector voor lage montage tot maximaal 1.2m met duo detectie stopt de inbreker al voor de deur.
Jablotron JA158P draadloze buiten bewegingsdetector met duo detectie geschikt voor hoge montage positie.
Draadloos magneetcontact voor het Jablotron 100 alarmsysteem.
Jablotron JA151M draadloos magneetcontact voor de beveiliging van een deur of raam. Compact draadloos model geschikt voor de JA100.
Draadloos inbouw magneetcontact past in veel draai kiep ramen en in kunststof kozijnen.
Draadloos magneetcontact met extra input om een bekabelde sensor aan te sluiten. Bijvoorbeeld water lekkage sensor of roldeur magneetcontact.
Draadloos magneetcontact met extra aansluit mogelijkheden voor een bekabeld sensor. Alleen geschikt voor de Jablotron 100
Jablotron 100 alarmsysteem draadloze glasbreuk detector meet luchtdruk en geluid.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »