Draadloze onderdelen voor uw Jablotron Oasis alarmsysteem bediendelen afstandsbedieningen sirene en alarmsensoren.

Jablotron JA83M

€57,00
Jablotron JA83M draadloos magneetcontact voor de beveiliging van een deur of raam. Geschikt voor het Oasis alarmsysteem.
Draadloos magneetcontact voor het Jablotron Oasis alarmsysteem met extra input om een bekabelde sensor aan te sluiten. Bijvoorbeeld water lekkage sensor of roldeur magneetcontact.
Draadloos inbouw magneetcontact voor uw Jablotron Oasis alarmsysteem. Dit inbouw magneetcontact past in veel kiep/kanten en schuif ramen.

Jablotron JA83P

€71,00
Draadloze bewegingsdetector voor uw Jablotron Oasis alarmsysteem. Beveiligd een ruimte van 10x10 meter. Detectiehoek 120° 12 meter.
Draadloze bewegingsdetector voor het jablotron oasis alarmsysteem. Deze PIR heeft ook een aansluit mogelijkheid voor een bekabeld magneetcontact.
Draadloze pir bewegingsdetector met ingebouwde glasbreuk detector. Een unieke 2 in 1 alarmsensor. PIR en glasbreuk hebben ieder een eigen zone.
Draadloze bewegingsdetector PIR met extra radar detectie. 2 detectie methode in een sensor deze sensor is zeer betrouwbaar.
Draadloze duo bewegingsdetector voor betrouwbare detectie montage hoogte van deze sensor is 1,2 meter van de vloer. Ook te gebruiken ism een hond.
Draadloze plafond bewegingsdetectoren ideaal om een berging of garage te beveiligen als er geen ruimte is in de hoeken of wanden.
Jablotron oasis alarmsysteem foto bewegingsdetector ontvang bij een alarm een foto op uw mobiele telefoon. De PIR heeft een smalle kijkhoek,
Deze buiten bewegingsdetector is voorzien van een gordijn lens in een hoek van 5 º en kijkt 2 of 5 meter ver. Te monteren op een deur raam kozijn.
Draadloze bewegingsdetector met duo detectie en hoge montage positie 2.5 tot 3 meter hoogte. Jablotron oasis alarmsysteem buiten detector.
Draadloze bewegingsdetector voor buiten gebruik deze duo bewegingsdetector moet op maximaal 1 meter hoogte van de grond gemonteerd worden.
Deze draadloze glasbreuk detector voor het Jablotron Oasis alarmsysteem beveiligd een glaspartij. Ruiten moeten wel groter zijn dan 60x60CM
Deze draadloze rookmelder detecteert ook hitte het is mogelijk de sensor alleen op hitte of rook af te stellen. De rookmelder heeft geen interne sirene.
Deze draadloze rookmelder detecteert ook hitte het is mogelijk de sensor alleen op hitte of rook af te stellen. Met interne sirene en LED indicatie.
Deze draadloze gaslek detector detecteert verschillende soorten gas. De sensor heeft een interne sirene en deze heeft een 230V aansluiting.
CO gaslek melder / koolmonoxide melder. Met een maximale levensduur van 7 jaar. Standalone te gebruiken.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »