PRODUCTOVERZICHT JABLOTRON

Alarmsystemen voor huizen/appartementen en bedrijfsgebouwen

Veiligheid in uw huis, appartement of bedrijf gaat niet alleen over het weren van indringers, maar ook over het beschermen tegen brand, water en gas. Dit alles wordt geregeld door detectoren die in verbinding staan met het Jablotron alarmysteem.

Veiligheid gaat voor alles

Uw veiligheid gaat voorop bij de producten van Jablotron. Niet voor niets kiest VeiligHuis ervoor om u de producten van Jablotron aan te bieden. Al meer dan 25 jaar worden de alarmsystemen van Jablotron gebruikt en inmiddels zijn er al zo'n 100.000 gebruikers van de MyJABLOTRON app wereldwijd.

Jablotron hanteert vier stappen tot veiligheid:

1: Hoogwaardige alarmsystemen.

2: Professionele installatie door gecertificeerde partners.

3: Het aansluiten van uw alarm op een meldkamer.

4: Constante bewaking door operators.

Camera's

Jablotron houdt voor u een oogje in het zeil. Door de koppeling met de My Jablotron app hoeft u ook niet bang te zijn dat u iets mist: zodra er iets gaande is krijgt u daarvan een melding op uw app met daarbij een opname. Ook de camera's staan via het alarmsysteem in verbinding met de meldkamer. Zo zijn de hulpdiensten indien van toepassing snel ter plaatse.

Smart control

Met Smart Control kunt u uw Jablotron systeem van gemakkelijk bedienen. U kunt rechtstreeks vanuit het controlepaneel bedienen, maar ook via de app voor mobiele apparaten en pc. Tevens is er ook een sleutelhanger met afstandbediening te verkrijgen.

Het mooie is dat Smart Control niet alleen gaat over beveiliging van uw huis. maar ook gekoppeld kan worden aan verschillende andere apparaten in uw huis. Dit gaat tot wel 32 apparaten per huishouden!

De My Jablotron App

Buitenom uw veiligheid is ook gebruikersgemak een speerpunt voor Jablotron. Om die reden kunt u nu ook gebruik maken van de MyJABLOTRON app via uw smartphone, tablet of pc.

Om aan uw gebruikersgemak nog extra toe te voegen kunt u ook andere onderdelen van uw huishouding op afstand bedienen via het alarmsysteem van Jablotron. Denk hierbij aan het openen van uw garagedeur, het automatisch inschakelen van verlichting, gezonbewatering en het regelen van de warmte in uw huis.

 

De app wordt ondersteund door Apple IOS, Google Play en uw internetbrowser op de PC