Alarmsysteem kopen

Alarmsysteem kopen? Weet waar u op moet letten.

Hierbij een aantal tips waar u op kunt letten bij de aanschaf van een alarminstallatie voor uw woning. U kunt bij het kopen van een alarmsysteem natuurlijk ook contact met ons opnemen voor een advies.

Draadloos alarmsysteem:

De meeste alarmsystemen voor een bestaand woonhuis zijn draadloos. Dit door het simpele feit dat het aanleggen van bekabeling is een bestaande woning veel werk en kostbaar is. Ook is niet uitgesloten dat er bekabeling in het zicht aangelegd zal moeten worden. Dit is natuurlijk niet zo fraai in uw huis. De lithium batterijen van een alarm gaan ongeveer 2 jaar mee alkaline batterijen gaan ongeveer 1 jaar mee.

Draadloze frequentie:

Er zijn voor draadloze alarmsystemen 2 radio frequenties beschikbaar 433Mhz voor de wat oudere systemen en 868Mhz voor moderne systemen. Wij verkopen het Profi alarmsysteem welke op de 433Mhz frequentie actief is en Wij verkopen de Jablotron Oasis en JA100 deze functioneren op 868Mhz. In de praktijk zal een 868Mhz alarmsysteem iets betrouwbaarder functioneren. Maar de 433Mhz is zeker niet onbetrouwbaar te noemen.

Bekabeld alarmsysteem:

Is het geheel of gedeeltelijk aanleggen van bekabeling geen probleem dan kunt u natuurlijk voor bekabeld kiezen. Ook gedeeltelijk bekabelen is een optie. Zo hoeven er geen batterijen van draadloze onderdelen vervagen te worden. Bekabelde alarmsysteem componenten zijn iets goedkoper dan draadloze. Echter het aanleggen van bekabeling kost meet tijd en geld wanneer u dit uitbesteed. Het JA-100 alarmsysteem is uitgerust met digitale BUS bekabeling zo heeft niet elk onderdeel een eigen kabel nodig. Het is mogelijk om sensoren aan elkaar door te lussen.

NCP goedkeuring professioneel alarmsysteem:

Let er bij de koop van een alarmsysteem op dat deze altijd een NCP2 goedkeuring heeft. Dit is echt noodzakelijk voor een professioneel systeem. Een GSM alarmsysteem basisset voor € 199,- is dit zeker niet valse meldingen zijn dan vaak aan de orde. Geef dat geldbedrag dan liever uit aan nieuwe sloten of een buiten lamp met bewegingsensor. Een goed en professioneel alarmsysteem is te koop vanaf ongeveer € 550,- 

Huisdieren:

Denk bij een alarmsysteem kopen ook aan de aanwezigheid van huisdieren (honden katten) in uw huis. In de praktijk gaat de combinatie van loslopende huisdieren en bewegingsdetectoren niet goed samen. Er bestaan wel bekabeld huisdier en draadloze huisdier vriendelijke sensoren. Echter in de praktijk gaat dit nog wel eens mis, en de belangrijkste factor is toch echt dat uw alarmsysteem betrouwbaar is. Ons advies is beveilig ramen en deuren met een magneetcontact en maak eventueel gebruik van glasbreuk detectoren. 

Deelschakeling:

Zo kunt u bijvoorbeeld in de nachtstand alleen de beneden verdieping van uw woning beveiligen. Dan heeft u op de eerste verdieping nog alle bewegingsvrijheid.

Advies nodig bij het kopen van een alarmsysteem?

Neem gerust contact met ons op voor advies bij het kopen van een alarmsysteem. Lees meer informatie in ons item alarmsysteem samenstellen. Als u direct een alarmsysteem in onze webshop koopt dan kunt u natuurlijk op onze support rekenen.

Bel 030 688 7789 of stuur een email naar info@veilighuis.eu

Alarmsysteem kopen? Neem contact met ons op voor een offerte. Vul het onderstaande formulier in of bel 030 688 77 89

 

Neem contact met ons op.

  

 

Huis beveiligen bij VeiligHuis.eu begint bij een goed advies. Beveiligen is altijd maatwerk. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een camerasysteem met haarscherpe beelden. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies en offerte. Deze website is onderdeel van De Kruijk Beveiliging. te IJsselstein reeds 11 jaar een beveiligings- begrip voor particulier en bedrijf.

 

 

Een ogenblik geduld, het formulier wordt geladen...