Camerabeveiliging

Camerabeveiliging voor uw huis of bedrijf.

Welke camerabeveiliging systemen zijn er welke techniek is de beste.

IP camerasysteem camerabeveiliging:
Dit is de nieuwste techniek hiermee kunnen hoge camera resoluties gehaald worden tot wel 4K. Een 2 megapixel camera geeft al een perfect beeld. Echter hoe hoger de resolutie des te meer data verkeer er is op uw netwerk en in het netwerk van het camerasysteem. De bewakingscamera`s zijn middels utp bekabeling aangesloten. De voeding van de camera verloopt ook via de utp kabel middels POE Power over ethernet. De utp kabel voor de camerabewaking is ook redelijk makkelijk te verwerken deze passen vaak in bestaande kabelbuizen. IP camera`s zijn er voor binnen en buiten en met nachtzicht infrarood verlichting.

Turbo HD-TVI of HDCVI camerabeveiliging:
Deze techniek maakt gebruik van coax bekabeling. Er kan een Full HD resolutie gehaald worden met deze techniek. Dit is voornamelijk handig bij reeds bestaande analoge camerasystemen. Er kan immers gebruik gemaakt worden van de bestaande bekabeling. De voeding van de camera verloopt echter nog wel via een losse voeding adapter.

Camerabeveiliging met live beeld op uw telefoon en tablet:
Al onze camerasystemen zijn voorzien van een netwerk aansluiting en app`s om live camerabeelden te kunnen bekijken via Android of Apple telefoons en tablets. Om deze functie te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om instellingen in de modem / router aan te passen. We zullen diverse poorten moeten doorverwijzen naar uw camerasysteem. Het is ook van belang dat de upload snelheid van de internet aan sluiting voldoende is,

Camerabewaking voor buiten en binnen:
We kunnen bewakingscamera`s voor binnen en buiten toepassen. Alle camera`s zijn voorzien van infrarood verlichting. Zo is het mogelijk om in het duister alsnog (zwart wit) camerabeelden te zien. Er zijn ook licht gevoelige camera`s beschikbaar Dark fighter en starlight cameras. Deze kunnen met weinig omgevingslicht nog functioneren. Deze techniek zal in de nieuwe camera`s vaker worden toegepast.

Camerabeveiliging techniek:
Een beveiligingscamera is uitgerust met verschillende technieken. Bijvoorbeeld WDR (Wide Dynamic Range) deze techniek maakt het mogelijk om bij tegenlicht nog goede camerabeelden te kunnen genereren. Deze techniek is er belangrijk als u een binnen camera naar een entree laat kijken. Bijvoorbeeld in een winkelpand. Of EXIR nachtzicht techniek bij deze techniek is de infrarood led verlichting niet samen met de cameralens achter een kunststof bol geplaatst. Dit heeft als grote voordeel dat vuil en regen op de kunststof bol (dome) geen hinderlijke infrarood schitteringen en reflectie geeft. Dus beter en helder zicht in het donker.

    camerabeveiliging   camerasysteem   camerasysteem app

 

 

 

Camerabeveiliging, we helpen u graag. Neem contact met ons op vul het onderstaande formulier in of bel 030 688 77 89

Neem contact met ons op.

  

 

Camerabeveiliging bij VeiligHuis.eu begint bij een goed advies. Beveiligen is altijd maatwerk. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een alarmsysteem zonder meldkamer abonnement. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies en offerte. Deze website is onderdeel van De Kruijk Beveiliging. te IJsselstein reeds 11 jaar een beveiligings- begrip voor particulier en bedrijf.

 

Een ogenblik geduld, het formulier wordt geladen...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »