Huis alarmsysteem

Huis alarmsysteem kopen bij veilighuis.

Een huis alarmsysteem is een prima middel tegen woning inbraak. Dit is een actieve beveiliging maatregel, bij een inbraak zal er een sirene van het alarm klinken en er zal een alarmmelding verzonden worden. Maar wat heeft u nu precies nodig om uw huis te beveiligen. Een standaard huisbeveiliging setje is meestal niet de juiste oplossing. Elk huis en haar bewoners zijn immers uniek.


Heeft u meer advies en hulp nodig bij de aanschaf van een huis alarmsysteem. Juiste huisbeveiliging begint met een goed advies. Neem gerust contact met ons op, in combinatie met montage service kunnen we u ook op locatie adviseren.

Wij leveren en installeren huis alarmsystemen met draadloze en bekabelde componenten, of een combinatie van beide (hybride) Ons alarmsysteem is niet in combinatie met een abonnement de alarmberichten ontvangt u direct zelf op een of meer mobiele telefoonnummer. Met de gratis APP voor uw Iphone Android telefoon kunt u tevens de alarminstallatie bedienen. De centrale van het huis alarmsysteem is voorzien van een eigen simkaart en aangesloten op uw modem/router. Bij een stroom of internet storing zal het huis alarmsysteem blijven functioneren.

Het is zelfs mogelijk om het alarmsysteem te voorzien van bewegingssensoren met ingebouwde fotocamera, bij een alarm ontvangt u dan direct de foto op uw mobiele telefoon.

Met onze huis alarmsystemen is een meldkamer aansluiting overbodig u bent niet gebonden aan een jaren lang contract met maandelijkse lasten. Ons alarmsysteem verstuurd alarmberichten via sms en via de gratis app waarmee u ook het alarmsysteem kunt bedienen. Met de foto detector ontvangt u ook een foto via de app. En ontvangt u alarmberichten van 2 of meer alarmsensoren dan is er spraken van alarm verificatie u kunt dan direct de politie bellen.

Huis alarmsysteem kopen? Neem contact met ons op voor een offerte. Vul het onderstaande formulier in of bel 030 688 77 89

 

Neem contact met ons op.

  

 

Huis beveiligen bij VeiligHuis.eu begint bij een goed advies. Beveiligen is altijd maatwerk. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een camerasysteem met haarscherpe beelden. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies en offerte. Deze website is onderdeel van De Kruijk Beveiliging. te IJsselstein reeds 11 jaar een beveiligings- begrip voor particulier en bedrijf.

 

 

Een ogenblik geduld, het formulier wordt geladen...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »