inbraakbeveiliging alarmsysteem

Inbraakbeveiliging alarmsysteem voor uw huis of bedrijf.

 

Inbraakbeveiliging is niet meer weg te denken, steeds meer huizen en bedrijven zijn voorzien van een alarmsysteem. Wij zijn gespecialiseerd is inbraakalarmsystemen voor woningen en kleine bedrijven. We verkopen en installeren de merken Jablotron en Risco. Deze inbraakbeveiliging systemen zijn zonder meldkamer aansluiting contract. De alarmberichten ontvangt u direct op een of meer telefoonnummers. Dit kan via een SMS bericht spraak oproep en met de handige gratis app voor uw Iphone of Android toestel. Tevens kunnen onze alarmsystemen worden voorzien van een beweging sensor met fotocamera. Bij een alarm maakt deze sensor direct een foto van de alarmsituatie, deze ontvangt u dan direct op uw mobiele telefoon.

Het nut van een inbraakbeveiliging alarmsysteem:

Een alarm heeft een preventieve werking een inbreker zoekt vaak de woning uit waar het makkelijkst in te breken is. Het maakt hem niet uit of hij uw spullen steelt of die van de buren. inbraakalarm voorkomt ook dat een inbreker lang binnen blijft om een grote buit te verzamelen of om werkelijk uw hele huis overhoop te halen.

Inbraakbeveiliging met een camerasysteem:

Een camerasysteem is een passieve beveiliging maatregel u kijkt achteraf wat er gebeurt is. Een camerasysteem zal een inbreker niet verjagen met een sirene geluid. Een camerasysteem is wel een perfect middel als verificatie, u kunt tijdens een alarmbericht live inloggen en meekijken via uw mobiele telefoon of tablet.

Heeft u interesse in onze inbraakbeveiliging systemen? Beveiligen is altijd maatwerk elke woning en bewoners zijn uniek. Vraag ons om een offerte en advies.

Inbraakbeveiliging laten installeren? Neem contact met ons op voor een offerte. Vul het onderstaande formulier in of bel 030 688 77 89

 

Neem contact met ons op.

  

 

Huis beveiligen bij VeiligHuis.eu begint bij een goed advies. Beveiligen is altijd maatwerk. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een camerasysteem met haarscherpe beelden. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies en offerte. Deze website is onderdeel van De Kruijk Beveiliging. te IJsselstein reeds 11 jaar een beveiligings- begrip voor particulier en bedrijf.

 

 

Een ogenblik geduld, het formulier wordt geladen...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »