Jablotron 100

Jablotron 100 alarmsysteem kopen? Vraag ons om een offerte en advies.

Het JA 100 alarmsysteem door ons laten installeren.

Wij leveren dit alarmsysteem bij voorkeur inclusief vakkundige installatie. Het JA100 alarmsysteem is niet bepaald een doe het zelf alarmsysteem. Kennis en vooral ervaring zijn echt noodzakelijk. Om een betrouwbare werking van het alarmsysteem te kunnen garanderen raden we echt aan om gebruik te maken van onze professionele installatie service.

Jablotron 100 alarinstallatie prijzen, wat kost het?

Elke woning en zijn bewoners zijn uniek beveiligen is maatwerk. Hoeveel alarmsensoren zijn er nodig en welk type sensor past het best bij uw situatie. Een basisset is vrijwel nooit de juiste oplossing. De prijs van het Jablotron 100 alarmsysteem hangt af van veel factoren. Vraag ons om een advies en offerte. Wij maken een scherpe all in prijs voor u.

 

De officiële APP (MyJablotron)

Deze Jablotron app is speciaal voor het JA 100 alarmsysteem ontwikkeld. Echter is deze ook beschikbaar voor het Jablotron Oasis alarmsysteem met JA82Y GSM module (v.a 01-01-2014) Ons advies is om een centrale met LAN aansluiting te gebruiken. De LAN aansluiting van het alarmsysteem is verbonden met uw modem het dataverkeer voor de APP. Zal dan voornamelijk via uw modem verlopen. Echter een simkaart blijft altijd noodzakelijk. Wij kunnen de APP voor u registreren.

 

BUS bekabeling.

BUS bekabeld aangesloten alarmsensoren kunnen digitaal worden ingesteld. Er kunnen middels een 4 ader kabel meer functies worden bediend van de alarmsensor. Het is zelfs mogelijk om meer sensoren op 1 BUS bekabeling aan te sluiten. Er kan dus met een kabel van sensor tot sensor gewerkt worden. Het is niet noodzakelijk om voor iedere sensor een aparte kabel aan te leggen. Alle componenten van het Jablotron 100 alarmsysteem zijn aan te sluiten middels de BUS techniek.
 
Het Jablotron 100 alarmsysteem is voorzien van digitale BUS bekabeling techniek.
 
Voorbeeld BUS bekabeling (4 ader kabel)
 
 
 
Voorbeeld Conventionele bekabeling.

 Via digitale BUS bekabeling kunnen alle functies van de alarmsensoren worden ingesteld, ook is het niet meer nodig om zo gehete EOL end of line weerstanden te gebruiken. Alle functies worden immers digitaal verzonden tussen de centrale en de alarmsensor.
 
Het aanleggen van bekabeling is hiermee eenvoudiger en overzichtelijker geworden.  Het is bijvoorbeeld mogelijk om een kabel van de centrale naar een verdieping aan te leggen. Via deze ene kabel kan dan een splitsing naar alle alarmsensoren gemaakt worden op deze verdieping. Met conventionele bekabeling zou er voor elke sensor een aparte kabel aangelegd moeten worden.
 
Het is ook mogelijk om een draadloze zender/ontvanger (JA110R) via de BUS bekabeling naar een uithoek van een pand aan te leggen. Zo kan het draadloze bereik geoptimaliseerd worden. Er kunnen op een Jablotron 100 alarmsysteem maximaal 3 draadloze zenders/ontvangers worden aangesloten.

 

Draadloos.

Een Jablotron 100 alarmsysteem kan worden voorzien van maximaal 3 BUS bekabeld aangesloten radio modules. Zo kun u bijvoorbeeld op iedere verdieping van een pand een zender / ontvanger plaatsen. Zo ontstaan er nooit problemen met het draadloze bereik tussen de centrale unit en draadloze alarmsensoren.
 

GSM / LAN communicatie

Het Jablotron 100 alarmsysteem is standaard voorzien van een GSM communicatie module. De JA106K centrale is tevens voorzien van een LAN communicatie module. De GSM module maakt communiceren met particuliere mobiele telefoonnummers zeer eenvoudig. Bij een alarm ontvangt u op maximaal 5 verschillende mobiele telefoonnummers SMS en spraak oproep alarmberichten. In de SMS berichten staat exact omschreven welke sensoren het alarm hebben geactiveerd. ook ontvangt u een melding wanneer het alarm toch netjes door een gebruiker wordt uitgeschakeld. Ook technische meldingen kunnen middels SMS worden verzonden.  Een Jablotron 100 alarmsysteem kan via de MyJablotron APP (Android / Apple) communiceren. Bij de JA106K centrale met de LAN aansluiting zal zoveel mogelijk gebruik worden gemaakt van de LAN internet aansluiting ipv het mobiele internet op de simkaart. SMS en spraak oproep alarmberichten gaan altijd via de simkaart.
 

Alarmverificatie.

Het Jablotron 100 alarmsysteem heeft 2 alarmverificatie instellingen. 1 er wordt pas een alarm doorgegeven als 2 verschillende sensoren een alarm. 2 als de zelfde sensor binnen een ingestelde tijd een 2e keer geactiveerd wordt dan zal het alarm pas reageren. Deze instelling is alleen mogelijk bij BUS bekabelde sensoren.
 

Sectie & home schakeling

Het Jablotron 100 alarmsysteem is voorzien van een home schakeling. De sensoren ingesteld op overbruggen bij home schakeling zijn de in nachtstand niet actief. Denk hierbij aan de bewegingsdetector op de overloop. Het Jablotron 100 alarmsysteem is ook voorzien van minimaal 6 afzonderlijk te bedienen secties. Het is dus eenvoudig om bijvoorbeeld alleen de garage of het woonhuis te beveiligen. Of wat dacht u van het beveiligen van uw auto of camper (op uw erf of nabij uw woning) Ook deze zijn eenvoudig afzonderlijk te beveiligen middels een draadloze bewegingsdetector in uw auto bestelbus caravan of camper.Bekijk deze Jablotron 100 promotie film:Bekijk hier de MyJablotron APP video:Jablotron 100 bij veilighuis.eu

 

Jablotron kopen? Neem contact met ons op voor een offerte. Vul het onderstaande formulier in of bel 030 688 77 89

 

Neem contact met ons op.

  

 

Huis beveiligen bij VeiligHuis.eu begint bij een goed advies. Beveiligen is altijd maatwerk. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een camerasysteem met haarscherpe beelden. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies en offerte. Deze website is onderdeel van De Kruijk Beveiliging. te IJsselstein reeds 11 jaar een beveiligings- begrip voor particulier en bedrijf.

 

 

Een ogenblik geduld, het formulier wordt geladen...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »