Jablotron Oasis of 100 alarmsysteem

Jablotron Oasis of 100 alarmsysteem kopen?

Het Jablotron 100 alarmsysteem is sinds Januari 2012 op de markt. De alarminstallatie heeft sinds dien veel veranderingen / updates gekent. Ook nu nog is het Jablotron 100 alarmsysteem in ontwikkeling. Het Jablotron Oasis alarmsysteem is volledig uit ontwikkeld, dit is een zeer stabiel alarmsysteem. De mogelijkheden van een Oasis alarmsysteem zijn voor 90% van de particuliere woningen voldoende. Ook is het Jablotron Oasis alarmsysteem met een basis technische kennis prima zelf te monteren. De installatie van een Jablotron 100 alarmsysteem is ingewikkelder. En het is niet aan te bevelen om deze zelf te gaan monteren.

Interesse in een Jablotron Oasis of 100 alarmsysteem? Vraag om een advies en offerte.

Alarmsysteem offerte

Domotica:

Het Jablotron 100 alarmsysteem heeft wel meer mogelijkheden ten aanzien van home automation (domotica) Het is mogelijk om draadloos en bekabeld relais sturingen te bedienen. Deze kunnen aangesloten worden op bijvoorbeeld verlichting of garagedeuren. ook is het mogelijk om deze relais sturingen op een controle unit van een bestaand domotica systeem aan te sluiten. Zoals een Fibaro of een Klik aan klik uit systeem. Een directe draadloze aansluring vanuit het alarmsysteem naar deze systemen is niet mogelijk. Er zal wel altijd een relais schakeling die een controler van het domotica systeem aanstuurd nodig zijn. Jablotron heeft sinds kort wel een inbouw relais module in het programma opgenomen welke draadloos word aangestuurd dit is de AC160C Let echter wel op deze module is wat ons betreft nog wel redelijk groot om in te bouwen. En deze module heeft ook werkspanning nodig. Achter een standaard wand schakelaar is meestal alleen een schakeld draad aanwezig en geen 0 (blauwe) draad.

Temperatuur sensor en koolmonoxide detector:

Bij de keuze tussen een Jablotron Oasis of 100 alarmsysteem is dit misschien ook van belang voor u. Het Jablotron 100 alarmsysteem heeft als leuke toevoeging een draadloze temperatuur sensor de JA151TH. De actuele temperatuur is dan af te lezen op het bedieningspaneel en in de MyJablotron APP. U kunt via de MyJablotron APP een minimale en maximale temperatuur drempel instellen. Bij overschrijding van deze waarden ontvangt u een bericht via de MyJablotron APP. De Jablotron 100 is ook leverbaar met een draadloze CO koolmonoxide leverbaar. Hier is altijd veel vraag naar geweest het ziet er voorlopig niet naar uit dat deze voor de Oasis beschikbaar komt.

De MyJablotron APP:

De keuze yussen de Jablotron oasis of 100 en het gebruik van een app. Deze APP is ontwikkeld voor het Jablotron 100 alarmsysteem. Maar ook geschikt voor het Oasis alarmsysteem met JA82Y GSM module (v.a. 01-2014 en een goede 3G ontvangst) Deze APP verbruikt data van de simkaart in de alarminstallatie (Oasis en JA100). Wij adviseren te kiezen voor het Jablotron 100 alarmsysteem met een LAN communicatie module. Deze is aangesloten op uw modem 99% van het data verkeer zal dan via deze LAN aansluiting verlopen. Zo zijn de data kosten op de simkaart tot een minimum beperkt. De Jablotron Oasis en de JA101K (Jablotron 100) centrale zijn niet uitgevoerd met een LAN aansluiting. Hou bij deze rekening met data kosten.

 

Jablotron

Dit zijn de belangrijkste verschillen tussen het Jablotron 100 en Oasis alarmsysteem.

veilighuis.eu
Jablotron Oasis 82K
Jablotron JA-100 101K
Bekabelde zones
4
50 BUS of draadloos
Draadloze zones
50
50 BUS of draadloos
Gebruikers codes
50
50
Sectie verdeling
A AB ABC opschakelen 3x
6x onafhankelijk + home
Relais sturingen via het alarm en GSM
2x
8x
Aantal telefoonnummers tbv alarmmelding
8x SMS en oproep
8x waarvan 5x SMS
Configuratie software
Olink ism JA82T module
Flink met USB kabel incl.
Draadloze frequentie
868MHz
868,1MHz
Externe radiomodule beter ontvangst
Alleen intern JA82R
Tot 3x extern JA110R
Communicatie modules
PSTN (JA80X) GSM (JA82Y)
GSM (LAN+GSM =  JA106K en JA101KRLAN)
Ingebouwde RFID leesunit in bedieningspaneel
JA
JA
Bediening op afstand via spraakmenu
JA
JA
Bediening op afstand via Android en Apple APP
JA  met JA82Y
JA
Foto verificatie bewegingsdetector
JA Zwart wit low res foto
JA kleur high res foto
Micro alarmvertraging tegen vals alarm
NEE
JA instelbaar
Opgeslagen gebeurtenissen log geheugen
255
7.000.000
Alarmverificatie van de zelfde sensor instelbaar
NEE
JA
Batterijen draadloze componenten
Lithium
Lithium / alkaline
BUS bekabeling (alle functies digitaal over 1 kabel)
NEE
JA
Zichtbare alarmindicatie na een alarm
NEE
JA (op de JA-100 design)
Configureren alarmsysteem via bedieningspaneel
JA
NEE via Flink SW
Fabrieks garantie muv batterijen & accu`s
5 jaar
7 jaar ism installatie service

 

Jablotron alarm laten installeren door veilighuis.

Ons advies is te kiezen voor een alarmsysteem inclusief vakkundige montage door veilighuis. Dagelijks monteren we Jablotron alarmsystemen we kennen de producten door en door. Hier heeft u als klant veel profijt van wij kennen alle mogelijkheden en beperkingen van een Jablotron alarm. Zeker de nieuwe JA100 alarminstallatie is niet bepaald eenvoudig te configureren. Een duidelijke handleiding is er niet. Jablotron gaat er van uit dat dit systeem alleen door Jablotron opgeleide installateurs gemonteerd wordt. Wij hebben dan ook alle kennis in ervaring en middelen in huis om het Jablotron 100 en de Oasis vakkundig en betrouwbaar te installeren. Vraag ons om een montage offerte..

Of u nu kies voor het Jablotron 100 alarmsysteem of voor de Jablotron Oasis beide alarmsystemen zijn zeer geschikt om uw huis te beveiligen. Draadloos en bekabeld altijd betrouwbaar. Interesse in een Jablotron alarm? Vraag om een advies en offerte.

Jablotron alarmsysteem kopen? Neem contact met ons op voor een offerte. Vul het onderstaande formulier in of bel 030 688 77 89

 

Neem contact met ons op.

  

 

Huis beveiligen bij VeiligHuis.eu begint bij een goed advies. Beveiligen is altijd maatwerk. Bij ons bent u ook aan het juiste adres voor een camerasysteem met haarscherpe beelden. Heeft u interesse? Neem vrijblijvend contact met ons op voor een advies en offerte. Deze website is onderdeel van De Kruijk Beveiliging. te IJsselstein reeds 11 jaar een beveiligings- begrip voor particulier en bedrijf.

 

 

Een ogenblik geduld, het formulier wordt geladen...
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »