Waarom Jablotron

Betrouwbare draadloze en bekabelde alarmsystemen.

 

Waar komt Jablotron vandaan?

Het Tsjechische Jablotron exporteert wereldwijd sinds 1992 en is een gerenommeerde fabrikant van elektronische beveiligingssystemen voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. Jablotron is ISO 9001 gecertificeerd en vele malen internationaal onderscheiden voor hun innovatieve creativiteit.

U heeft de keuze uit 4 modellen alarmsystemen.

  • Het Profi 60 alarmsysteem 433Mhz draadloos een prima basic systeem.
  • Het meest verkochte alarmsysteem in Nederland de Oasis 80 prima geschikt voor de handige doe het zelver..
  • Jablotron 100 met zijn vele configuratie mogelijkheden en BUS bekabeling zeker geen DHZ systeem. Bekijk ook deze pagina eens Jablotron 100
  • Een mini GSM alarmsysteem de Azor.

Draadloos alarmsysteem of bekabeld ook een combi hybride is mogelijk.

Met het Jablotron 100 alarmsysteem en de Oasis heeft u de keuze tussen draadloos bekabeld en hybride. Wat is het beste alarmsysteem voor uw huis? Laat u adviseren door veilighuis. Kijk hier voor advies en offerte.

Welke mogelijkheden heeft een Jablotron alarmsysteem?

Als u kiest voor het JA 100 alarmsysteem dan kiest u voor een alarm met veel mogelijkheden, misschien wel een beetje te veel zelfs. Zelf monteren van uw Jablotron 100 is dan ook extreem lastig. Een Oasis heeft ook meer dan voldoende mogelijkheden voor een woonhuis. Zeker als u kiest voor de GSM module dan heeft u veel inzicht in het alarm en kunt u zelfs gebruik maken van de MyJablotron APP.

Bekijk ook eens de volgende pagina Verschillen tussen het Jablotron Oasis en JA100 alarmsysteem.

Garantie op een alarminstallatie.

Veilighuis is een gecertificeerd Jablotron installateur. Wij monteren deze al sinds 2006 we zijn volledig bekend met de mogelijkheden en beperkingen van deze alarmsystemen Regelmatig volgen we trainingen en opleidingen bij Jablotron en haar partners. Onze jaren lange ervaring heeft ons ook een schat aan kennis opgeleverd. We kunnen onze klanten 5 jaar product garantie aanbieden.

Jablotron in de veilighuis webshop kopen of laten monteren!

Bij onze veilighuis webshop heeft u de keuze om uw Oasis of Profi alarmsysteem direct te bestellen en zelf te monteren (met support). Of u kies er voor om uw alarminstallatie vakkundig door ons te laten installeren. De Jablotron 100 leveren we bij voorkeur inclusief montage op offerte basis.

 

Bekijk de JA 100 en Oasis catalogus.

Heeft u interesse in een Jablotron alarm? Bestel in de webshop of vraag om advies om een vrijblijvende offerte.Jablotron specialist veilighuis.eu

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »